Cursussen

Het coachen van KNGF intervisie sessies

Interesse om intervisie coach te worden? Meld je aan bij IVAK en wij zorgen ervoor dat je niet alleen de opleiding gaat volgen maar ook daadwerkelijk intervisie groepen toegewezen krijgt.

Tijdens deze opleiding leer je intervisiegroepen effectief te coachen. Na het volgen van deze cursus (4 dagdelen) kan de deelnemer zelfstandig optreden in de rol van intervisiecoach tijdens intervisiesessies. Als opgeleid coach kun je ervoor kiezen om je aan te sluiten bij IVAK. Vanuit IVAK worden meer dan 1800 therapeuten door het hele land begeleid bij de intervisie. Maar je kunt ook als vrijgevestigde coach aan de slag. Informeer bij IVAK naar de voor- en nadelen en kies vervolgens de vorm die het best bij jou past.

De cursussen gaan weer volop van start vanaf 2019. Informeer bij IVAK voor de data die bij jouw agenda passen. IVAK is bereikbaar via 041 65 60 000 of stuur een e-mail naar intervisie@ivak.nl

Lees hier meer over de cursus tot Intervisie Coach.

Training tot visiteur / auditor

Ben je fysiotherapeut maar heeft naast de patiënt de praktijkorganisatie en organisatiestructuur ook je interesse dan is het uitvoeren van visitaties en/of audits waarschijnlijk een activiteit wat je interesseert.

Luisteren, Concentreren, Verdiepen en inleven zijn belangrijke persoonlijke eigenschappen om dit werk goed te doen.

Je krijgt een persoonlijke training voordat je als zelfstandig visiteur / auditor de praktijk bezoekt. We laten je pas los wanneer jij en wij er zeker van zijn dat je een audit/visitatie aflevert die van toegevoegde waarde is voor de praktijk. Dit zorgt ervoor dat er een langdurige relatie blijft bestaan tussen de praktijk, auditor/visiteur en IVAK. Geinteresseerd? Neem contact op via 041 65 60 000. Doen!

Lees hier meer over de cursus tot Intervisie Coach.